Het verlagen van pijnklachten met Back on Track

Pijnlijke spieren en gewrichten

Huisdieren kunnen door de kou extra last krijgen van pijnlijke spieren en gewrichten. De producten van Back on Track kunnen deze klachten verminderen. Daarnaast kunnen de producten helpen bij klachten die gepaard gaan met ouderdom en slijtage. Er zijn Back on Track producten voor honden, katten, paarden en mensen.  

 

Verlagen van de pijnklachten

De Back On Track producten zijn gemaakt van een textiel met warmte weerkaatsende eigenschappen. De lichaamswarmte van uw huisdier wordt daardoor als een infrarode straling weer teruggekaatst. De infrarode warmtestraling verhoogt de bloedcirulatie, lost weefselspanning op en zorgt dat ophopende afvalstoffen worden afgevoerd. De pijnklachten van uw huisdier worden hierdoor verlaagd. Uiteindelijk kan ook het medicijngebruik door de Back on Track producten vermiderd worden. 

 

Producten van Back on Track

Wij bieden onder andere dekens en matrassen voor honden en katten aan. Voor honden zijn er ook specifieke beschermers voor probleemgebieden en dekens die gedragen kunnen worden als hondenjassen. Voor mensen bieden we daarnaast kledingstukken, gewrichts- en spierbeschermers en fleece dekens aan.

Wij kunnen alle producten voor u bestellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: 0598 - 38 1600. Een overzicht van alle producten is te vinden op de site van Back on Track

Gerelateerde onderwerpen

Overgewicht bij honden

 Heeft mijn hond overgewicht?Net als mensen worden honden tegenwoordig steeds dikker en net als bij...

view