Wij zijn geopend
30-06-22

Een doorstart in aangepaste vorm

Toen dierenarts Anneke Rockland eind februari 2022 werd getroffen door een hersenbloeding heerste er veel onzekerheid rondom haar herstel. Dit maakte de toekomst van Dierenpoli Sappemeer moeilijk te voorspellen en een tijdelijke sluiting onvermijdelijk. Het doet ons goed u te vertellen dat deze sluiting is opgeheven en dat u en uw huisdier ons op afspraak kunnen bezoeken.

 

Het herstel van Anneke gaat de goede kant op. Zo goed, dat ze haar prachtige vak als dierenarts weer uitoefent. Omdat Anneke rekening dient te houden met haar gezondheid, zal dit in aangepaste vorm gebeuren. Onderstaand leest u wat dit voor u betekent.

Aangepaste openingstijden

Op dit moment zijn wij geopend op aangepaste openingstijden om uw huisdieren te enten. U maakt eenvoudig een afspraak.

Vanaf 8 augustus zal Dierenpoli Sappemeer geopend zijn voor zowel entingen als het behandelen van de klachten van uw huisdier(en). Op dat moment zullen wij een online agenda beschikbaar stellen. U kunt dan via onze website een afspraak inplannen op dinsdag-, woensdag- of donderdag-ochtend, van 08.00 tot 12.00 uur. Houd voor actuele openingstijden onze website in de gaten.

 

Veranderingen in het team

Met het aanpassen van de openingstijden, is ook het team veranderd. Anneke voert haar diensten als dierenarts vanaf heden alleen uit. Ondersteuning vindt ze in de vorm van een praktijkassistent. Vanaf 8 augustus is zij is uw aanspreekpunt wanneer u een afspraak maakt, deze wilt wijzigen of vragen heeft. Met veel plezier heet zij u welkom en helpt zij u verder.

 

Focus op geriatrische patiënten (tanden en gebit)

Dat Anneke vanaf heden behandelingen alleen uitvoert en geen dierenartsassistent tot haar beschikking heeft, is van invloed op de patiënten die zij kan behandelen. Omdat het helpen van geriatrische patiënten (dieren met tand- en gebitklachten) met één paar handen kan, zal zij zich hierop focussen.

 

Vanaf heden is Dierenpoli Sappemeer geopend

Anneke ziet haar patiënten en hun baasjes graag weer terug. Wilt u zeker weten dat Anneke uw huisdier in behandeling kan nemen? Neem alvorens uw bezoek aan Dierenpoli Sappemeer contact met ons op via info@dierenpoli.nl. Via deze weg kunt u ook uw andere vragen stellen.

Geopend op afspraak

Na een periode van ziekte voelt dierenarts Anneke zich goed genoeg om weer aan de slag te gaan. Desondanks moet ze rekening blijven houden

De risico's van de eikenp...

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent ook dat de processierups weer voor steeds meer overlast zal gaan zorgen. Dit rupsje lijkt

Wees alert op teken

Deze week (16 t/m 22 april) is het weer de week van de teek. In deze week wordt er extra aandacht besteed aan teken en tekenbeten. Helaas