Openingstijden dierenpoli
12-11-18

Nieuwe openingstijden en betere bereikbaarheid

We werken altijd aan de kwaliteit van onze zorg. Om de balans tussen de tijd die wij besteden aan zorg en de contactmomenten te optimaliseren, is de telefonische bereikbaarheid van onze praktijk aangepast en voeren we vanaf heden aangepaste openingstijden.

 

Het mag natuurlijk vanzelf spreken dat wij in geval van spoed tijdens de openingstijden altijd bereikbaar zijn. In de avond en weekenden voeren wij aangepaste diensten, via ons antwoordapparaat hoort u de gegevens van de dienstdoende dierenarts.

Er is het één en ander veranderd in onze praktijk, zo kunt u tijdens openingstijden van de praktijk altijd bij ons binnenkomen voor advies, voor de verkoop van medicijnen en voor de voeding voor uw huisdier. We besteden graag tijd hier aan en daarom zijn wij voor reguliere vragen niet meer de hele dag telefonisch bereikbaar (in spoedgevallen natuurlijk wel). Vanaf heden kunt u ons bellen tussen 8 uur en 10 uur in de ochtend en tussen 13 uur en 15 uur in de middag. Onze spoedlijn is tijdens openingstijden wel gewoon altijd bereikbaar (alleen voor spoedgevallen).

Heeft u vragen over onze nieuwe openingstijden? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk ons rooster.

Tussen kerst en nieuwjaar zijn...

Vanwege de verbouwing van onze praktijk blijven wij na de kerstdagen gesloten tot 4 januari. 

Wij verbouwen de Dierenpoli

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, verbouwen wij de praktijk. Wij willen dat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Toch

Wijzigingen in onze dienstverl...

De afgelopen jaren hebben wij veranderingen doorgevoerd in de praktijk, soms een kleine, soms een ingrijpende. Op dit moment staat er een