Wijzigingen dienstverlening
08-10-20

Wijzigingen in onze dienstverlening

De afgelopen jaren hebben wij veranderingen doorgevoerd in de praktijk, soms een kleine, soms een ingrijpende. Op dit moment staat er een nieuwe verandering voor de deur. Deze stap heeft invloed op onze openingstijden, dienstverlening en de inrichting van onze praktijk. We vinden het belangrijk dat je als bezoeker op de hoogte bent. In dit artikel zetten we alle wijzigingen voor je op een rij.

Wijzigingen in de praktijk


De belangrijkste reden om deze wijzigingen door te voeren in onze praktijk is de gezondheid van dierenarts en praktijkhouder Anneke Rockland. Vanwege reuma is zij niet langer in staat om alle werkzaamheden als dierenarts te blijven uitoefenen. Dat vergt een nieuwe kijk op het werk wat wij nog steeds met ontzettend veel passie uitoefen. Onze oplossing: een kleiner team, een kleiner zorgpakket en meer advieswerk, waarbij we ons prettig voelen en waarin we beter dan ooit in staat zijn de patiënt aandacht te geven.

Naast de veranderingen in de bedrijfsvoering, gaat ook onze praktijk letterlijk over de kop. Een aanstaande verbouwing gaat ervoor zorgen dat onze faciliteiten binnen de praktijk aansluiten bij onze nieuwe visie en aanpak.

Kwaliteit boven kwantiteit

Als praktijk richten we ons met alle aandacht op een nieuw en kleiner zorgaanbod. Dit zorgt ervoor dat we met een kleiner en flexibeler team, efficiënter kunnen werken. Voor jou betekent dat nieuwe en herkenbare gezichten, een team met kennis van zaken en jouw huisdier. We gaan namelijk voor een nieuwe aanpak waarbij we nog meer aandacht besteden aan onze patiënten. We behandelen minder huisdieren op een dag, en voor de de behandelingen die we doen nemen we meer tijd. Zo lopen we onszelf niet voorbij en hebben we alle tijd om jou en je huisdier de aandacht te geven die jullie verdienen. Kortom: kwaliteit boven kwantiteit.

Ander zorgaanbod

De best mogelijke zorg voor jouw huisdier staat bij ons al jaren bovenaan onze prioriteitenlijst. Daar is niets aan veranderd. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen en zelfs te verbeteren, kiezen we ervoor ons zorgpakket kleiner te maken. Binnen onze praktijk blijven we ons specialiseren in consulten, onderzoek, röntgen, entingen, kleine operationele ingrepen en tandheelkunde. Bovendien kiezen we ervoor meer tijd in te ruimen voor de behandelingen en consulten die we blijven uitvoeren.


Openingstijden en avond- en weekenddiensten
Je bent van ons gewend om vijf dagen per week binnen te kunnen lopen. Vanaf heden is dat teruggebracht naar 4,5 dag per week, want op vrijdagmiddag is de praktijk gesloten. Daarnaast verandert de planning; elke ochtend en middag plannen we een uur in om telefonisch updates geven aan de baasjes van onze patiënten. In die uren ontvangen we geen nieuwe huisdieren, maar besteden we even extra tijd aan de huisdieren die al onder behandeling zijn.

Dierenpoli Sappemeer tijdelijk...

Op dit moment is de praktijk gesloten. Vanwege een hersenbloeding kan Anneke Rockland haar werk als dierenarts momenteel niet meer

Geen avond- en weekenddiensten...

De afgelopen tijd zijn er meerdere zaken veranderd in onze praktijk. Onze openingstijden zijn gewijzigd en we hebben moeten stoppen met

Wij verbouwen de Dierenpoli

Update: Verbouwing afgerond! Wij heten u welkom in onze vernieuwde praktijk. Onderstraand leest u het nieuwsbericht over de aankondiging