05-03-18

Zorg op tijd voor een dierenpension

Ga je deze zomer ook op vakantie? Bedenk dan goed wat je tijdens deze vakantieperiode gaat doen met jouw huisdier. Wanneer je jouw huisdier thuis laat, zorg er dan voor dat je op tijd een oppasadres geregeld hebt. Het is namelijk zo dat de meeste dierenpensions al maanden van te voren volgeboekt zijn voor het hoogseizoen.

Als je ervoor kiest om jouw huisdieren bij een pension onder te brengen, kijk dan voordat je de reservering maakt naar de manier waarop jouw huisdier daar gehuisvest wordt. Hoe is de verzorging, hoeveel tijd kan er aan jouw huisdier besteed worden, hoe schoon is het er en is speciale verzorging mogelijk? Allemaal vragen die je vooraf kunt stellen.

Op huisdierspecialist.nl staat een dierenpensionwijzer waar je een overzicht kan vinden van dierenpensions die zijn aangesloten bij Dibevo (de brancheorganisatie voor ondernemende huisdierenspecialisten). De site van Stichting Konijnenbelangen laat een overzicht van de pensions zien die door hen zijn goedgekeurd.

Heb je een hond of kat? Dan is het artikel dat we eerder schreven over de titerbepaling wellicht ook interessant voor jou!

Tussen kerst en nieuwjaar zijn...

Vanwege de verbouwing van onze praktijk blijven wij na de kerstdagen gesloten tot 4 januari. 

Wij verbouwen de Dierenpoli

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, verbouwen wij de praktijk. Wij willen dat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Toch

Wijzigingen in onze dienstverl...

De afgelopen jaren hebben wij veranderingen doorgevoerd in de praktijk, soms een kleine, soms een ingrijpende. Op dit moment staat er een