Stichting AAP

Een goed initiatief op het gebied van dierenwelzijn vinden wij Stichting AAP. Daarom vindt u op onze website een korte samenvatting van hun werk en kunt u lezen over de door ons geadopeteerde aap Jacob. 

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij ons terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.

Bij Stichting AAP bestaat de mogelijkheid een aap te adopteren. Dierenpoli Sappemeer heeft dit gedaan met Java-aap Jakob. Een certificaat, foto van Jakob en achtergrond informatie over Jakob vindt u hiernaast. Wilt u nog meer weten over Stichting AAP kijk dan op: www.StichtingAAP.nl

Gerelateerde onderwerpen

Contact

ContactgegevensVoor afspraken kunt u ons bellen: tel. 0598 - 38 1600 U kunt ons bezoeken op: Noorderstraat...

view

Verzorging van konijnen

Tand & kiesproblemenTanden en kiezen van konijnen groeien hun hele leven door, dit gebeurt met een...

view

Wist je dat als uw dier bij ons wordt opgenomen:

U de opname kunt vergelijken met opname in een ziekenhuisU na overleg op ziekenbezoek mag komen (voor sommige...

view